Міністерство оборони України опублікувало щоденний звіт про ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил на окупованих територіях Донбасу.

Так, за минулу добу, 14 жовтня, російські бойовики скоїли 21 обстріл позицій українських героїв. Крім того, окупанти здійснили 10 озброєних провокацій в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" Об'єднаних сил та 11 обстрілу в районі відповідальності угруповання "Схід".

Гранатомети і стрілецьку зброю було застосовано в районах н. п. Хутір Вільний і Золоте. Розриви мін 82-калібру були зафіксовані в н. п. Лебединсое та Водяне.

Українські герої вели обстріл, дотримуючись Мінських угод. В результаті військових дій був поранений солдат ООС, на даний момент його евакуювали до лікарні у задовільному стані.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

15 жовтня російські окупанти зробили ще 5 обстрілів. Під прицілом опинилася герої в районах н. п. Павлопіль, Харчовик, Золоте-4, Новотроїцьке та Золоте.

Нагадаємо, генсек НАТО Йенс Столтенберг терміново звернувся до світу через Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Муженко розповів, що насправді сталося в Іловайські.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського зробили термінову заяву по розведенню сил під Золотим.