Стало відомо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і зникла.

Маленького Микиту, якому немає і місяця, виявили сусіди через кілька годин, почувши плач. Про це повідомляє ТСН.

Дитина була в гематомах, на обличчі малюка і в носі була кров, через що він ледве дихав.

Його доставили в реанімацію обласної лікарні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Медики були шоковані не тільки травмами, але і занедбаністю дитини", – підкреслили працівники ЗМІ.

Горе-мати повернулася додому лише на наступний день, нібито пішла допомагати сестрі, у якої захворіла дитина. Травми у дитини, вона пояснила тим, що вони з'явилися від протягу.

Потім вже копам мати заявила, що у неї був стрес із-за постійного дитячого плачу. Вона кинула Микиту і вирушила на побачення.

У цьому гуртожитку дівчина прожила 4 доби, сказавши, що немає місця проживання. Ще тоді у малюка виявили незначні синці.

Медики зафіксували побої, але доказів причетності матері не було. До того ж, з'ясувалося, що у неї ще є 3-річний син, який перебуває в дитячому центрі.

Більш того, у малюка, можливо, є підозра на перелом кісток черепа.

Про місцезнаходження матері поки невідомо, так як вона більше не з'являлася у гуртожитку. На даний момент вирішується питання про позбавлення батьківських прав. Також з'ясувалося, що дівчина вже стоїть на обліку у соцслужб. Тепер же матері загрожує тюремний термін до 5 років.

Нагадаємо, що за інформацією правоохоронців, з вікна будинку на другому поверсі випала дитина 2018 року народження.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Івано-Франківську померла породілля під час пологів. Майбутній мамі було 27 років, чоловік загиблої звинувачує лікарів.

Також портал Знай.ua писав, що в Казахстані медики помилково оформили одного з новонароджених немовлят як мертвого і поклали його в холодильну камеру навіть після того, як дитина подав ознаки життя.