У дитини з'явилася невелика екзема на вусі, тому лікарі прописали мазь на стероїдах. Зараз медики шкодують про своє рішення.

Колбі Чун, якому зараз 20 місяців, з Гонолулу, Гаваї, в червні 2017 року в лікарні лікарі прописали крем на стероїдної основі, вологі обгортання і пероральні препарати для лікування невеликої плями екземи на вусі. Про це пише Daily Mail.

Мазь відмінно справлялася з дрібною висипкою, і, вирішивши, що екзема остаточно пройшла, батьки перестали мазати хворе вухо. Дитині стало трохи легше, але хвороба ще не пройшла. Після чого почалося найстрашніше.

Висип повернулася до дитини з подвоєною силою, в результаті чого Колбі переніс справжнє катування. Він відчував жахливу біль і не міг спати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Його тіло повністю почервоніло і свербіло. Незабаром батьки з жахом помітили, як з червоних плям сочилася рідина.

Потім шкіра почала висихати і лущитися, але свербіти не перестала. Дитина відчувала справжні муки. Голова дитини покрилася струпами.

Пара спостерігала, як їх син боровся з болісними симптомами, причому спочатку вони не знали, як покласти кінець його стражданням.

Провівши дослідження в Інтернеті, батьки виявили ще одну дитину, яка страждає такими ж симптомами, у Міжнародній мережі зі стероїдних залежностей (ITSAN).

Через майже півтора року після того, як Колбі зняли зі стероїдів, - його батьки вважають, що він видужав на 75 відсотків, а хлопчик, нарешті, знову посміхається.

Зараз Колбі знаходиться у важкому стані, але плями починають поступово зникати. Медики намагаються позбавити немовля від стероїдної залежності, але вони не можуть передбачити, скільки триватиме відновлення.

Нагадаємо, в сім'ї Наффи і Рашелі Голдман народилася дівчинка з жахливими аномаліями. Вона народилася сліпою, глухою, з розщепленням хребта, і неможливістю дихати самостійно. Подружжя зацькували, бо дитину з аномалією не дозволили вбити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 7-річний хлопчик втратив частину мозку, він не тільки вижив, а й розвивається відповідно до віку.

Також "Знай.uа" писав, батьки поховали дочку живцем. Вони були переконані, що в неї вселилися злі духи і хотіли врятуватися від неї.