Зеленський дав бізнесу 2 роки на "подумати": що запропонував президент

Президент України Володимир Зеленський планує на 2 роки ввести мораторій на перевірки фізичних осіб-підприємців (ФОП) усіх категорій, крім "ризикових". Про це повідомляє прес-служба ОП.

Борис Корчевніков
Борис Корчевніков

Топ-пропагандист Кремля вільно розгулює Києвом, українці лютують

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Один з головних пропагандистів Кремля, гендиректор телеканалу "Спас" Борис Корчевников опублікував на своїй сторінці в Instagram відео з Києва. Зірка серіалу "Кадетство" і колишня довірена особа Путіна приїхав в Україну на міжнародний кінофестиваль православного кіно "Покров".

Люди зі смартфонами
Люди зі смартфонами

Українські аферисти придумали унікальну схему "розлучення": запам'ятайте це, або залишитеся без копійки

У Києві аферисти придумали новий спосіб "розводити" довірливих абонентів. Про це передає "Інформатор". Так, за словами журналістів, одному із співробітників редакції прийшла СМС наступного змісту: "Оплата покупки з вашої картки на суму 1282,13 UA зарезервована. Деталі за телефоном +38(044)332-81-00".

Субсидія
Субсидія

Українцям нагадали про космічні штрафи за "чорні" субсидії: "Не плануємо..."

Українців досить спантеличила заяву міністра соцполітики Віталія Музиченка про те, що штрафи за неправомірно оформлені субсидії — це просто міф. Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Віталія Музиченка яке він дав одному з українських телеканалів.

Одне розмитнення — як дві машини: наскільки вигідні євробляхи і які штрафи чекають на водіїв

Павло Білецький, керівник закарпатського відділення громадської організації "Доступне авто", розповів, що з січня 2020 року для "євробляхерів" нічого не зміниться. Податки та інші збори на розмитнення залишаться колишніми.