Погода в Україні на кінець робочого тижня буде ще зберігати своє тепло і сонячність, однак до вихідних температура повітря буде поступово знижуватися. А дощів на території країни синоптики не прогнозують. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у четвер, 17 жовтня, українське небо прожене геть хмари, однак разом з тим на території країни похолодає ще на 1-2 градуси. Ніяких опадів не передвіщається, а температура повітря в цілому буде складати +18…+21 градусів тепла.

У п'ятницю, 18 жовтня, в Україні похолодає в середньому ще на 1-2 градуси, а небо час від часу буде заволочувати несприятливими хмарами. Однак дощів все так само не прогнозується ніде. Стовпчики термометра у середньому будуть показувати від +17 до +19 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.