ДНРовці придумали новий спосіб підзаробити, який вразив своєю недалекістю тисячі українців. Тепер у будівлі донецької філармонії з'явився "Алкомаркет".

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook відомий український блогер Денис Казанцев, прикріпивши відповідний знімок.

Він зазначив, що в цій фотографії відображається весь сучасний Донецьк.

Алкомаркет у філармонії

За словами Казанцева, ДНРовці спеціально творять у місті беззаконня, таким чином знущаючись над його мешканцями:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Давно кажу, що ДНРовці спеціально глумляться над містом і його жителями. І ось черговий тому доказ". Денис Казанцев

В здании донецкой филармонии теперь открыли «Алкомаркет». Весь современный Донецк в одном фото. Давно говорю, что ДНРовцы специально глумятся над городом и его жителями. И вот очередное тому доказательство.

Geplaatst door Денис Казанский op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, що український журналіст і політичний оглядач Ігор Лесев звернув увагу українців на ситуацію, яка в даний момент відбувається на окупованих путінськими бойовиками територіях Донбасу. Лесев спробував визначити, якого курсу дотримується Україна в питанні окупованих територій після зміни влади.

Як повідомляв Знай.uа, глава СБУ Баканов передав новий законопроект Зеленському: які основні зміни.

Також Знай.uа писав, українцям показали оновлену карту Донбасу: ось як військовий конфлікт виглядає на інфографіці.