Державна спеціалізована фінансова установа "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" повідомило про те, що у січні-вересні 2019 року надали допомогу та забезпечили житлом 442 сім'ї. Про це сказано в повідомленні установи.

Допомогу в рамках програми пільгового молодіжного кредитування надали 243 сім'ям. З них 165 договорів забезпечуються за рахунок місцевих бюджетів, 78 договорів - за рахунок статутного капіталу Фонду сприяння молодіжному будівництву.

Крім того, 113 сімей взяли участь у програмі доступного житла. Громадянам надали безповоротну допомогу – відшкодування частини вартості житла.

Повідомляється, що 86 сімей уклали договори про надання пільгових кредитів таким категоріям населення, як ченые, педагогічні працівники, працівники бюджетної сфери, учасники бойових дій в зоні АТО, внутрішньо переміщені особи (з них 84 договору забезпечуються за рахунок місцевих бюджетів).

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, в Україні можуть запустити абсолютний перерахунок зарплат.

Як повідомляв Знай. ua, у ПФУ відзвітували за розміром пенсій українців.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про перезавантаження Мінсоцполітики.