Компанія, яка займається транспортуванням та зберіганням природного газу, "Укртрансгаз" закінчила комплекс будівельно-монтажних робіт, які передбачали підключення нової ділянки трубопроводу-перемички на компресорній станції "Комарно". Відтак, це збільшить імпорт газу із Польщі. Про таке повідомила прес-служба компанії.

Як відзначається, проектна потужність модернізованої ділянки складе 15 млн куб. м на добу та 18 млн куб. м на добу в реверсному режимі з Польщі.

"Оновлена ​​конфігурація лінійної частини газопроводу дозволить транспортувати блакитне паливо як в аверсному, так і в реверсному режимах між Україною і Польщею. Реконструкція збільшить потужність і маневреність транспортування і допоможе забезпечити надійне та безперебійне проходження опалювального сезону 2019/2020", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що проведення тестового запуску в реверсному режимі планується вже до кінця жовтня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня Олег Гладковський спробував виїхати з України, але не встиг, оскільки його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, як Олег Гладковський хотів втекти з країни і куди.

Також портал Знай.uа писав, що журналістські розслідування викрили всі, що зробив Олег Гладковський під час роботи в РНБО.