Відома італійська авіакомпанія Ernest Airlines хоче отримати в Державній авіаційній службі України ліцензію. А це свою чергу значно збільшиться кількість рейсів, якщо, звісно, компанія отримає відповідні документи. Про таке під час прес-конференції заявив голова правління і головний виконавчий директор Ernest Airlines Шаді Ель Таннір.

З його слів, робота над отриманням українською ліцензії вже розпочалася. Також він додав, що таке йому запропонувала заступник міністра інфраструктури України Олександра Клітіна.

"Отримання сертифікату експлуатанта в Державній авіаційній службі України дозволить компанії істотно збільшити кількість рейсів і перевезених пасажирів", - зазначили на конференції.

Зауважмо, що згідно з українською нормативною базою для отримання сертифіката експлуатанта компанія повинна мати, як мінімум, два повітряних судна. Відтак, компанія підходить, бо на даний час її флот складається з 4 літаків Airbus. Щоправда, вже до 2020 року компанія має намір збільшити кількість літаків до восьми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що дагестанський "Джокер" увірвався в школу в масці та погрожував дітям сокирою.

Як повідомляв Знай.uа, шеф-кухар розкрив секрет вічної молодості королеви Єлизавети II: келих солодкого вина і шоколадка.

Також портал Знай.uа писав, батько влаштував дітям катівню у підвалі: 9 років примушував чекати кінця світу, фото.