Королева Великобританії Єлизавета II для 93 років виглядає просто чудово, до того ж, вона продовжує вести активний спосіб життя і їздити верхи. Що допомагає їй залишатися здоровою і стрункою?

Шеф-кухар Даррен Макгрейді, який працював у Букінгемському палаці з 1982 по 1993 рік, заявив, що завжди дотримувався правила "чим простіше, тим краще". За його словами, королева любить рибу з овочами, приготовану на грилі, і не вживає картоплю.

"Вона дуже дисциплінована. В її меню могло б бути все що завгодно, але саме стриманість і дисципліна допомагають бути здоровою і у хорошій формі", – розповідав Макгрейді.

За словами шеф-кухаря, королева не перебірлива у їжі і її мало турбує кухня. Так, у Букінгемському палаці досі використовуються каструлі і сковороди 1800 року. Гроші на модернізацію кухні Єлизавета II воліє витрачати на утримання коней і собак.
Однією з її невеликих слабкостей є шоколад, причому чим темніший і гірькіший, тим краще. До того ж, іноді вона може випити алкоголь.

"Їй ніколи не подобався молочний чи білий шоколад. В обід Її Величність може дозволити собі келих солодкого німецького вина, але її улюблені напої – джин і Дюбонне", - поділився Макгрейді.

Нагадаємо, королева Єлизавета II відмовилася від корони.

Як повідомляв портал Знай.ua, зворушливий момент Меган Маркл з сином Арчі показали всім.

Також портал Знай.ua писав, характер Меган Маркл вразив Хіларі Клінтон до глибини душі.