Королева Єлизавета II є особою Великобританії. І над кожним її дуже скрупульозно трудяться майстри.

Список людей, які створюють для королеви одяг, складається тільки з англійських дизайнерів. У 1940-1950гг. гардероб Єлизаветі II формував дизайнер Норман Хартнелл. Саме він є автором коронаційного і весільних суконь.

Після Хартнелла з королевою працювали також Ян Томас, Морін Роуз, Джон Андерсон, Карл Людвіг Резе і Стюарт Парвін. З 1994р. особистим костюмером Єлизавети II є Анжела Келлі, яка випустила власну книгу "Одягаючи Королеву".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перш ніж наряд Королеви почне втілюватися в життя, Анжела повинна створити 4 ескізу для однієї і тієї ж тканини, з яких Її Величність затвердить тільки один. Британська королева вибирає тільки натуральні тканини для своїх пальто.

Важливо, щоб кожен наряд відповідав нормам королівського протоколу. Так, поля в улюблених королівських капелюхів, яких у її колекції понад 5 тисяч, не повинні бути дуже широкими, щоб люди бачили обличчя королеви.

Незмінним аксесуаром королеви є рукавички. Вона змушена їх носити, адже під час різних зустрічей вітається з великою кількістю людей. В протоколі зазначено, що вдень до пальто можна надягати шовкові рукавички, а до вечірньої сукні потрібно вибрати аксесуар з вишуканих тканин.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон в компанії 1000 копів залишає Британію.

Як повідомляв Знай. ua, королева Єлизавета II відмовилася від корони.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон повторила легендарний образ принцеси Діани під час королівського туру.