У своїй автобіографії британський співак Елтон Джон розповів, як став свідком скандальної сцени за участю королеви Єлизавети II. Інцидент відбувся на одній із королівських вечірок.

Елтон Джон проговорився, що якось випадково побачив, як англійська королева Єлизавета II дала ляпаса своєму племіннику віконту Линлі. Британський співак детально описав випадок в своїй автобіографії.

Елтон Джон розповів історію про Єлизавету II

На одній з вечірок сестрі Єлизавети II леді Сарі Армстронг-Джонс стало недобре і королева попросила свого племінника віконта Линли приглянути за нею. Однак, незважаючи на погане самопочуття леді Сари та прохання королеви, віконт наважився знехтувати ними і продовжив веселитися серед гостей.

Поведінка віконту Линлі розгнівила королеву Єлизавети II, вона підійшла до свого племінника і вдарила по лиці зі словами:

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Не сперечайся зі мною. Я королева!" Єлизавета II

Королева Єлизавета II

Як би там не було, та це подіяло і Линлі виконав доручення своєї тітки, приглянувши за леді Сарою Армстронг-Джонс. Елтон Джон згадує, що після інциденту Єлизавета обернулася і зустрілася поглядом із ним. Помітивши, що співак дивиться на неї, королева лише підморгнула йому і пішла далі.

"Вона побачила, що я дивлюся на неї, підморгнула мені і пішла", - додав музикант. Елтон Джон

Нагадаємо, раніше Герцог Сассекський розповів, що за останній час він надто часто був свідком страждань своєї дружини

Як повідомляв портал "Знай.ua", онучка Єлизавети II Беатріс вперше показала світу нареченого

Також "Знай.ua" писав, що опублікували архівні кадри з королевою Єлизаветою II та принцесою Діаною