Архівне відео, розміщене одним із з прихильників королівської сім'ї в Instagram, викликало зворушливі емоції у користувачів мережі. На кадрах 1991-го року показали святкування монаршої родини у замку Балморал.

На відео члени королівської сім'ї, які виглядають щасливими і задоволеними, танцюють традиційний шотландський танець. Поміж іншими виділяються королева Єлизавета II, її нині покійні мати Єлизавета Боуз-Лайон і невістка принцеса Діана.

Принцеса Діана та Принц Чарльз

Щоліта 93-річна королева Великобританії Єлизавета II відправляється в шотландський замок Балморал, там вона проводить декілька місяців. На початку жовтня королева завершує свій відпочинок в і повертається в Лондон.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перебуваючи в замку Балморал в Шотландії, королева Великобританії Єлизавета традиційно запрошує своїх близьких святкувати завершення своєрідної відпустки - рідні, друзі, сусіди, персонал замку сходяться на бал.

Принцеса Діана

На історичних кадрах Єлизавета, одягнена в блакитну сукню і з діамантовою діадемою на голові, сміється та насолоджується , танцюючи зі своїм чоловіком принцом Філіпом і сином принцом Ендрю.

Користувачі мережі з ностальгією згадали кадри з принцесою Діаною.

Нагадаємо, раніше показали неймовірну схожість принцеси Шарлотти та британської королеви Єлизавети II

Як повідомляв портал "Знай.ua", онука Єлизавети II виходить заміж

Також "Знай.ua" писав, що онуку Єлизавети ІІ Беатріс звинуватили в плагіаті