Цими днями внучка королеви Єлизавети ІІ Беатріс та італієць Едоардо Мапеллі Моцці зробили заручини. І слід зауважити, що відразу після офіційного оголошення королівська пара опублікувала серію фотографій, які прихильникам не тільки сподобалась, а й освіжила пам’ять про заручини принца Гаррі і Меган Маркл. Адже фотографії виявилися практично аудинтичні.

Як відомо, заручини старшої доньки герцога Йоркського принцеси Беатріс відбулися в четвер, 26 вересня. Вже пізніше подружжя влаштувало фотосесію/

Принцеса Беатріс з нареченим Едоардо Мапеллі Моцці та принц Гаррі з Меган Маркл

Наречений принцеси зізнався, що автором знімків став Міссан Гарріман. На портретах майбутнє подружжя намагалося відтворити емоції, які їх переповнюють, а також показати справжніх себе, що не дуже характерно для представників британської монаршої сім'ї.

Принцеса Беатріс з нареченим Едоардо Мапеллі Моцці та принц Гаррі з Меган Маркл

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак фанати зауважили, що фотосесію схожа, як в принца Гаррі і Меган Маркл. Вони також були представлені у чорно-білих відтінках, а самі вони позували в подібних ракурсах. Пізніше з’явилися і фотопорівняння.

Нагадаємо, раніше син Меган Маркл і принца Гаррі виявився схожим на зіркового родича: як дві краплі води.

Також Знай.uа писав, що принцеса Шарлотта – копія Єлизавети II: дочку Кейт Міддлтон не відрізнити від королеви, фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл розповніла до невпізнання, від красуні-актриси не залишилося і сліду: британці в гніві.