Неймовірну схожість доньки Кейт Міддлтон та принца Гаррі з королевою Єлизаветою II все частіше помічають, порівнюючи їхні фото. А з віком маленька принцеса Шарлотта все більше стає схожою на свою прабабусю у дитинстві.

У міру дорослішання в доньці герцогів Кембриджських проявляється все більше королівських рис, що властиві роду Віндзорів. Про це повідомляє видання Politeka.

Принцеса Шарлотта і Єлизавета II

Вперше схожість Шарлотти з королевою Єлизаветою II відзначили під час перебування Кейт Міддлтон та Принца Гаррі з донькою з офіційним візитом в Канаді. Тоді всі були вражені тим, наскільки принцеса подібна до своєї прабабусі. Фанати королівської родини відзначили схожість і їхніх посмішок, і розрізу очей, і щічок, і навіть носа.

Принцеса Шарлотта і Єлизавета II

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Герцогиня Кембриджська одягає дочку в класичному стилі і це ще більше посилює схожість юної принцеси та королеви, коли та була маленькою. Стиль одягу Шарлотти має сильну схожість із стилем 20-х років минулого століття.

Принцеса Шарлотта і Єлизавета II

Крім зовнішньої схожості, Шарлотта і Єлизавета II мають одинакові вподобання – обидві дуже люблять собак і коней.

Принцеса Шарлотта і Єлизавета II

Цього року принцеса Шарлотта почала відвідувати школу Thomas’s Battersea. У цьому навчальному закладі вже навчається її старший брат принц Джордж.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон запідозрили у четвертій вагітності

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон надихнула Меган Маркл кардинально змінити життя

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл, принц Гаррі і їх чотиримісячний син прилетіли в Кейптаун