Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон в квітні 2018 роки народила третю дитину. І зараз дружина наслідного британського принца Вільяма знову вагітна.

Деякий час ходили чутки про вагітність герцогиня, але зараз вони спалахнули з новою силою. Про вагітність герцогині Кембриджської стало відомо від помічниць вчителя 4-річної дочки принца Вільяма і Кейт Міддлтон Шарлотти. Про це пише місцева преса.

Кейт Міддлтон і Принц Вільям

Донька Кейт і Вільяма розповіла в школі, що її мама вагітна. І навіть уточнила, що у неї буде саме сестричка. Шарлотта видавалась впевненою у тому, що говорить. Дівчинка сказала, що чекає не дочекається появи сестрички.

Кейт Міддлтон і Принц Вільям з дітьми

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше шанувальники Кейт Міддлтон замітили, що на королівських скачках в Аскоті герцогиня постійно трималася за живіт і намагалася прикрити його сумочкою. У вересні відразу кілька видань звернули увагу на нову зачіску Міддлтон. У минулому вона завжди змінювала зачіску під час вагітності – це пояснюють тим, що ймовірно Кейт хотіла таким чином відволікти увагу від своєї фігури.

Королівська родина

У принца Вільяма і Кейт Міддлтон троє дітей. Принцу Джорджу Кембріджському 6 років, Шарлотті - 4 роки, а молодшому синові, якого назвали Луї Артур Чарльз, всього рік.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон надихнула Меган Маркл кардинально змінити життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", син Кейт Міддлтон і Принца Вільяма запросив друзів зі школи в королівський палац

Також "Знай.ua" писав, що Принцеса Шарлотта проговорилась у школі, донька Міддлтон та принца Вільяма розкрила сімейний секрет