Герцогиня Сассекська Меган Маркл вперше стала мамою кілька місяців тому, але британці вже не можуть їй пробачити, що вона не встигла схуднути після пологів. Останнім часом дружина принца Гаррі все частіше стикається з критикою через зайві кілограми.

Варто відзначити, що після пологів Маркл стала частіше з'являтися на публіці у вільних вбранні, хоча раніше любила підкреслити струнку фігуру і осину талію.

Так, її недавній вихід на прийомі у резиденції британського посла в Кейптауні (ПАР) викликав неоднозначні оцінки у громадськості. Багато хто відзначив, що сукня виглядає так, наче зараз трісне на Меган і що вона підкреслила всі недоліки її фігури.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, пікантні фото Меган Маркл з'явилися в мережі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меган Маркл і принц Гаррі полетіли в найбідніший куточок світу.

Також Знай.ua писав, як змінювалася Кейт Міддлтон після весілля з принцом Вільямом.