У селі Уллу, що в Республіці Дагестан, стався випадок, який сколихнув не тільки місцевих мешканців, а й всю країну. Так, чоловік в масці Джокера увірвався в школу і погрожував дітям сокирою. Про це повідомив Telegram-канал Mash,

Як відзначається, випадок стався ввечері. Так, до місцевого навчальному закладу, де саме проходив "День здоров'я", зайшов Джокер. Щоправда, не сам Хоакін Фенікс, а його новий фанат з гарячим південним темпераментом.

Чоловік, в руках якого була сокира та ніж, просив вимкнути музику, адже вона "заважала спати його дитині". Наразі зловмисника поліцейські затримали та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, прем'єра фільму "Джокер" з Хоакіном Феніксом в головній ролі викликала сплеск активного обговорення в соцмережі, адже одним стрічка припала до смаку, а інші стверджують, що таке і зовсім не можна випускати на широкі екрани.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги, кадри за крок до катастрофи.

Також Знай.uа писав, що у страшній аварії під Києвом загинув хлопчик, неможливо стримати сліз.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що франківчанам показали карту смертельних доріг Прикарпаття, куди краще не сунутися.