В аеропорту міста Одеса сталася досить провокаційна історія. Так, на інформаційному табло раптово з'явився образливий напис на адресу 16-річної шведської екоактивістки Грети Тунберг.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Подслушано Одеса".

"Новий термінал аеропорту, схоже, благополучно хакнули", - йдеться в повідомленні, до якого додано фото-факт.

На опублікованому знімку можна розглянути що висвітилося на табло зображення активістки і напис: F@ck you, Greta. Приблизний переклад: "Пішла ти, Грета". В аеропорту проблеми з табло пояснили збоєм.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні в інформаційній системі аеропорту стався збій. Відділ з інформаційної безпеки працює над ліквідацією цієї проблеми. На розклад рейсів і роботу аеропорту в цілому це не вплинуло. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Мир вам", – повідомили співробітники аеропорту в соціальних мережах.

Нагадаємо, частинка Грети Тунберг тепер буде у кожного, американський дизайнер постарався на славу.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва пішла по стопах Грети Тунберг, порушила важливу тему: "Потрібно змінити ситуацію!".

Знай.uа писав, принцесу Бельгії Есмеральду заарештували: усе через экоактивистки Грети Тунберг.