Нью-йоркський дизайнер Тал Шуб створив шрифт, який схожий на почерк екоактивістки Грети Тунберг. Про це повідомляє "Буквы".

Так, дизайнер цього шрифту підкреслив, що як тільки він дізнався про позиції шведської школярки, то був дуже зворушений ясністю, а також простотою її вимог.

"Ми всі дуже зворушені тим, як ця дівчина надихнула так багато людей на дії. З самого першого моменту, коли я побачив її почерк, я був дійсно вражений сміливим дизайном і простотою", – розповів Шуб.

Так як за ініціативою дівчинки кліматичні протести почалися по всьому світу, з'явилася потреба зробити плакати з такими написами, як у неї, або ж схожими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шуб також підкреслив, що тепер це буде зробити набагато простіше, так як даний шрифт вже розроблений і його можна використовувати.

Для створення шрифту, він помітив два відмінних знака в почерку еко-активістки і перевів їх у векторний формат.

Шуб сказав, що ці відмінності дали можливість створити обмежену кількість символів, однак дизайнер упевнений, що їх буде достатньо для того, щоб донести всьому світові інформацію щодо важливості кліматичних змін.

Нагадаємо, що Арнольд Шварценеггер подарував 16-річної кліматичної активістці з Швеції Грете Тунберг електромобіль Tesla Model 3.

Як повідомляв портал Знай.ua, а табло одеського міжнародного аеропорту з'явилася картинка, де зображена Грета Тунберг з нецензурною лексикою.

Також портал Знай.ua писав, що 16-річна шведська школярка і еко-активістка Грета Тунберг відреагувала на коментарі президента Російської Федерації Володимира Путіна про її гучній виступу в ООН.