Україна вже у наступні вихідні переходить на зимовий час. Так, українцям доведеться відсунути стрілку годинника на одну годину назад в ніч на неділю 27 жовтня. До речі, зазвичай в Україні переведення годинників здійснюється о 4 годині ранку.

Варто нагадати той факт, що розпорядження про скасування літнього часу (відповідно, перехід на зимовий) підписав 23 вересня заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Незважаючи на те, що перехід на зимовий час дається людям зазвичай легше, ніж на літній, все одно це стрес для організму. Тому варто дотримуватися досить простих рекомендацій, щоб зберегти хороше самопочуття в перехідний період і дати організму адаптуватися без побічних ефектів.

Частіше гуляйте вдень. У прохолодну пору року перебування на вулиці вдень допомагає стимулювати мозок і змушує його виробляти серотонін. Крім того, ви отримуєте додаткову дозу сонячного світла, якого вже починає не вистачати організму.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Протягом декількох днів після переведення годинників не варто планувати важливі справи, так як концентрація знижена; також рекомендується зменшити значні фізичні навантаження і поберегти себе.

Приділіть максимум уваги правильному харчуванню. Це необхідно, щоб організм не відчував нестачі в поживних речовинах. Обов'язково висипайтеся. Дорослій людині на добу потрібно не менше 7-8 годин сну.

Нагадаємо, шкільні канікули 2019: коли почнуться, чим зайнятися і чого очікувати.

Як повідомляв Знай.иа куди піти у Києві: топ драйвових подій осені.

Знай.иа писав, погода на листопад поб'є багаторічний рекорд: синоптики застерігають українців.