У Херсоні сталася надзвичайна подія. Там на "зебрі" центральної вулиці Суворова неповнолітній велосипедист збив 2-річну дитину. В результаті, розлючені рідні потерпілого ледь не до смерті побили винуватця аварії.

Як відзначається, в Херсоні під колеса велосипедиста потрапила дитина, яка вискочила під колеса. Після такого на неповнолітнього накинувся батько, який супроводжував дворічного сина. Спочатку він дав ляпас велосипедисту, що той аж впав з двоколісного. Пізніше підбіг не менше розлючений дідусь малюка і також почав бити підлітка кулаками в обличчя.

Від такого самосуду неповнолітні врятували очевидців - викликали поліцію. Вже на місці правоохоронці відвезли малюка в дитячу обласну лікарню. Медики "швидкої" попередньо діагностували у нього черепно-мозкову травму, струс мозку і пошкодження вуха.

Щодо винуватця аварії, то йому, ймовірно, нічого не загрожує - надто юний вік. А ось винуватцям самосуду за розправу над неповнолітнім явно "світить" лава підсудних.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що таргани влаштували "гонки" в дніпровському супермаркеті, гидливим не дивитися: дикі кадри.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".