У понеділок, 21 жовтня, в Україні буде тепла і сонячна погода, а "бабине літо" продовжить радувати жителів країни. Майже у всіх областях будуть однакові температурні позначки, які перевищать +20 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Поки британці, французи і іспанці, не кажучи вже про жителів скандинавських країн, будуть трястися від холоду, українці будуть ніжиться під теплим сонечком. Але атмосфера своє робить – 21-го жовтня погода в більшості областей України залишається без змін. Будуть плавати вальяжно тумани, створюючи фантастично красиві світанки", – написала вона.

За словами Діденко, найтепліша погода буде на Прикарпатті і Закарпатті. Там стовпчики термометрів покажуть рекордні позначки +22 +24 градуси.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Найпрохолодніше при цьому буде в Одеській області. Там повітря прогріється до +14 +16 градусів. Вітер південний, 3-5 метрів на секунду.

Крім того, у Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Одеській областях збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві в цей день синоптик прогнозує сонце і тепло, вдень +20 +22 градуси.

У понеділок, поки британці, французи та іспанці, не кажучи вже про мешканців скандинавських країн, трястимуться від...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 20 oktober 2019

Нагадаємо, що комунальні служби взялися за підготовку доріг і вулиць Києва до снігопадів і ожеледиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться відсунути стрілку годинника на одну годину назад у ніч на неділю 27 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що "серпень у жовтні" триватиме до 23 числа, але вже після в Україні поступово почне холоднішати.