В Україні дитячі будинки сімейного типу відтепер зможуть отримати субсидію на понаднормову площу будинків. Про це стало відомо із офіційної інформації на сайті Уряду.

Таке рішення ухвалив 20 жовтня Кабмін на засіданні, а також низку кадрових призначень.

Слуги народу ухвалили зміни до постанови, які спрощують призначення житлових субсидій дитячим будинкам сімейного типу, військовослужбовцям, громадянам старшим 60 років.

Слуга народу
Слуга народу

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зокрема, відтепер дитячі будинки сімейного типу можуть отримати субсидію на понаднормову площу будинків, а придбаний ними автомобіль не призведе до втрати субсидії тощо.

Також в Уряді змінили порядок координації роботи центральних органів державної влади та самого Уряду. Зокрема, діяльність Державної служби з питань праці координуватиметься через Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Державна служба статистики - через Міністра Кабінету Міністрів та Секретаріат Уряду тощо.

Урядовці погодили об'єднання регіональних відділень Фонду державного майна, щоб оптимізувати структуру, скоротити витрати на утримання регіональних відділень Фонду та, водночас, підвищити ефективність приватизації через покращення координації відділень.

Нагадаємо, українцям масово надсилають дивні платіжки: "Сплатити за три дні, або...".

Як повідомляв Знай.uа, в Україні збільшать штрафи для батьків школярів: за що і на скільки можуть покарати.

Знай.uа писав, у Зеленського заявили про перезавантаження Мінсоцполітики: чого чекати простим українцям.