Цими днями пенсійний фонд затвердив показник середньої заробітної плати за серпень для розрахунку пенсії. Про таке йдеться на офіційній Facebook-сторінці.

Як відзначається, наразі затверджено показник середньої заробітної плати за серпень 2019 року, який, відповідно до Закону України" Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування ", враховується для розрахунку пенсії.

Відтак, за даними фонду, показник середньої заробітної плати за серпень становить 8 909 гривень. Зауважимо, що за липень сума зарплати була вище майже на 400 гривень.

Нагадаємо, що у прес-службі НКРЕКП розповіли, що робити, якщо вам почали надходити платежі за електроенергію, в яких вам повідомили про відсутні за фактом заборгованості. Відтак, необхідно відразу звернутися до постачальника електрики та оператора. І постачальник, і оператор повинні протягом 5 робочих днів після того, як ви подали заявку, перевірити ваші рахунки.

Нагадаємо, раніше у Вінниці комунальники спробували виправдатися за дикі "листи щастя".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Мінсоцполітики визначили, кому чекати дешевої комуналки взимку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, "Коли вони вже наїдяться?!" Харків'яни повстали проти "золотих" платіжок за комуналку.