З'явилася інформація, контррозвідка Служби безпеки України запобігла незаконному переправленню вогнепальної зброї.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ в мережі Facebook.

За інформацією спецслужби, представники одного з вітчизняних приватних підприємств, яке займається розробкою зброї, налагодили схему протиправного ввезення з-за кордону складових частин бойової автоматичної зброї. Для безперешкодного розмитнення товару ділки ввозили його під видом зброї несмертельної дії. Потім на потужностях підприємства ділки збирали і постачали зброю на вітчизняні ринки та за кордон під виглядом спортивної. У мережі вже спливли знімки з місця проведення спецоперації.

[embed]https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/2508638129366177?__xts__

Також відомо, що під час проведення спецоперації правоохоронці вилучили на одному з митних постів Київської області партію комплектуючих для виготовлення понад 150 одиниць озброєння.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В ході обшуків за місцем проживання фігурантів справи та офісу підприємства слідчі СБУ вилучили ще понад 30 пістолетів, пістолет-кулемет, гвинтівки, підствольні гранатомети і гранати. Також виявлено майже 3000 боєприпасів до стрілецької й іншої зброї військового призначення, а також фінансову документацію, що підтверджує підписання контрактів на постачання озброєння за кордон.", - повідомляє прес-служба СБУ.

Нагадаємо, Бровченка заарештували: у чому підозрюють ексзаступник міністра економіки.

Як повідомляв Знай.uа імпорт Україною електроенергії з РФ закінчиться зняттям санкцій – Романенко.

Знай.uа писав, $150 тис за "лазівку" в Офіс Зеленського: у Києві спіймали мерзенного афериста.