Стало відомо, що в Сумах 48-річний водій у стані алкогольного сп'яніння погрожував патрульним самогубством, якщо вони оформлять протокол про водіння машини у нетверезому вигляді. Відповідне відео було опубліковано прес-службою Нацполіції в Сумській області.

Копи стверджують, що у водія були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні пропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння, однак він почав переконувати не робити цього, погрожуючи при цьому вчинити самогубство.

За даними прес-служби, водій намагався дістати з авто рушницю для того, щоб підтвердити свої слова дією".

"Він повідомив, що зараз візьме з авто документи, щоб надати їх для перевірки. Однак сівши в авто, водій швидко пересів на заднє сидіння і потягнувся за рушницею. Нам вдалося вихопити у нього рушницю, а самого чоловіка затримати", - заявила одна з поліцейських, яка була на місці.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Інспектори встановили, що протягом року чоловік уже притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому вигляді.

Нагадаємо, що у Чернівцях п'яний хлопець на легковика в'їхав в обласну філармонію. Аварія сталася на світанку.

Як повідомляв портал Знай.ua, японський автоконцерн представив невеликий міський кросовер MX-30, який зовсім недавно представили на Токіо Мотор Шоу.

Також портал Знай.ua писав, що Уряд ухвалив низку рішень, які дозволять запустити такі онлайн послуги вже незабаром. Це експериментальний проект, в подальшому буде розширюватися перелік цифрових послуг.