Погода в Україні у четвер, 24 жовтня, прогнозується без опадів. Щільні тумани, які огорнули деякі міста, будуть ще щільніше. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, денна температура повітря в середньому по всій Україні буде складати приблизно +15...+20 градусів тепла, у західних регіонах температура прогріється ще до +24 градусів.

Синоптик прогнозує, що ореол туманів поступово стане ще ширше, і буде триматися значно довше протягом дня. Діденко також зазначила, що це буде поступово "занурювати нас в пізню осінь".

Опади у країні будуть малоймовірні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У Києві 24 жовтня вдень стовпчики термометрів будуть маневрувати між +16... +19 градусів тепла. До того ж, ніяких опадів не прогнозується, одна туманів не уникнути.

Діденко повідомила українцям, що похолодання розпочнеться уже з початку наступного тижня, а саме з 28 жовтня в понеділок.

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.