В мережу потрапили знімки нічного окупованого путінськими бойовиками Донецька. Фотографії зробили перед настанням у місті так званої "комендантської години".

Відомо, що знімки в мережі опублікував місцевий житель Ігор Полтавець. Фотографії свідчать про те, що місто абсолютно порожнє в цей час, і життя тут практично стоїть на паузі.

Фото окупованого Донецька

Фото окупованого Донецька

Користувачі мережі написали, що: "Ігор Полтавець побував в районі ж/д вокзалу, показав ТРЦ "Донецьк сіті", пройшов поблизу стадіону "Донбас Арена". Далі він показав район Критого ринку, "ДонМака", площі Леніна, і головну вулицю міста – Артема".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Фото окупованого Донецька

Фото окупованого Донецька

В основному по місту в цей час їздить мало транспорту – як громадського, так і автомобілів, рідко можна зустріти перехожого. Вулиці, навіть у центрі, світло ліхтарів слабке.

Нагадаємо, Сивохо розповів, чим займеться найближчим часом, тепер Донбас заживе: "Примирення і єдність".

Як повідомляв Знай.uа у бійців ООС з'явився унікальний план по поверненню Донбасу: що готують захисники України.

Знай.uа писав, Столтенберг звернувся до країн НАТО через Україну, рішення приймуть скоро: "Я закликаю...".