Нещодавно в ЗМІ поширилася інформація про те, що українську компанію Vodafone збирається купити азербайджанський оператор Azercell (Bakcell). Проте до цього моменту ніяких підтверджень цьому не було.

Так, Антимонопольний комітет України "підлив масла у вогонь" і опублікував дозвіл на покупку компанії. Про це йдеться на офіційному сайті АМКУ.

При цьому немає 100-відсоткової гарантії того, що азербайджанці все ж таки куплять вітчизняну компанію. У свою чергу представники Vodafone не відповідають на запитання журналістів і відмовляються коментувати ситуацію.

Відзначимо, що компанія непогано розвивається у фінансовому плані: виручка в квітні-червні 2019 року збільшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року на 20,7% і склала 3,8 мільярда гривень. Крім того, Vodafone домігся зростання операційного прибутку (OIBDA) на 13,8% в річному численні, за результатами 2 кварталу цей показник досяг 2 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що українська Vodafone може опинитися в руках іноземній компанії.

Як повідомляв портал Знай.иа Vodafone нав'язує своїм абонентам набридлі рекламні повідомлення.

Також портал Знай.иа писав, що оператор Lifecell "нахабно грабує своїх абонентів". Сотні українців не можуть дорахуватися грошей на рахунку.