Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 25 жовтня.

Жорстоко розстріляний у Харкові чоловік був пов'язаний з Вороненковим: проходив по справі

Денис Вороненков
Денис Вороненков

У п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові сталася перестрілка, в результаті якої загинув Володимир Борох. Він був свідком у справі про вбивство депутата Дениса Вороненкова.

Про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, підозрюваного в організації вбивства росіянина, йдеться на сторінці "Ґрати" у Facebook.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти"

"Вибори" на Донбасі
"Вибори" на Донбасі

В найближчому майбутньому вибори на окупованому Донбасі не передбачаються, тому що є ряд певних проблем, які унеможливлюють цей процес. Про це розповів новий голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко в інтерв'ю для видання Фокус.

Як наголошується, голова ЦВК розповів про ряд перешкод, через які вибори на Донбасі провести неможливо.

Кличко збирається тікати з України: "Мер Києва коливається між Німеччиною і США"

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко збирається покинути Україну і вже обирає країну, в яку переїде. Зараз Кличко роздумує над двома варіантами — Сполученими Штатами і Німеччиною.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook український олігарх-мільярдер, нафтогазовий трейдер і екс-нардеп Верховної Ради VII і VIII скликань Олександо Онищенко.

Повітря не дає українцям потрапити в ЄС: чому в Києві дихати набагато важче, ніж в Брюсселі

У 2012 році керівник переговорної групи Єврокомісії під час роботи над Угодою про асоціацію заявив, що для того, щоб Україна потрапила в ЄС нам потрібно, в тому числі, очистити повітря. Чому на забитому машинами київському бульварі Шевченка повітря набагато брудніше, ніж на брюссельській рю де ла Луа, де такий самий трафік?

Про дешеві квитки можна забути: лоукостери піднімають ціни вдвічі, терміново плануйте відпустку

літак
літак

Плачевна ситуація з екологією незабаром сильно вдарить по кишенях любителів подорожей. Країни ЄС почали поступово вводити "кліматичні податки", які торкнуться авіаперельотів. Як відомо, літаки сильно впливають на зміни клімату.

В першу чергу податки вдарять по лоукостерам, тому в 2020 році квитків по € 10 вже не буде.