Цими днями мешканець столиці Михайло Шейдер опублікував фотографію, яка розчулила не тільки киян, а й всіх Українців. Даний знімок чоловік виклав на власну Facebook-сторінку.

На фотографії видно, як жіночка похилого віку сидить на одній із столичних вулиць та продає власноруч зроблені ляльки. Окрім цього, на коробці написано: "Ляльки-обереги, благодійний розпродаж мені на операцію".

Також автор знімку підписав його: "Так виглядає старість по-українськи". Зауважимо, що під дописом українці активно висловлюють свою думку стосовно цього, та розповідають, що винен в цьому саме Уряд.

"Де наш Уряд, чому не приймають закон. Людина, яка працювала ціле життя, не має можливості лікуватись. Обікрали людину, все забрали, що мала, а ще й лікування платне. В якій країні є таке, що людина залишає лікарню хворою, бо в неї немає коштів на лікування. Дайте менші зарплати урядовцям зробіть для людей необхідне.", - пишуть люди у коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін Пенсію заморозять: стареньких застерегли від накопичення грошей Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому
Показати ще

Так выглядит старость по Украински...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 25 oktober 2019

Нагадаємо, що автор посту, також нещодавно опублікував історію про пенсіонерку, яка розчулила українців.

Як повідомляв Знай.uа ціни на картоплю в Україні та Естонії: скільки коштує "другий хліб" вдома і за кордоном.

Знай.uа писав, київських учнів годують простроченням і гниллю: у зоні ризику 8 шкіл.