У Миколаївській області вихователька дитячого садка знущалася з дітей. Поліцейські оголосили жінці підозру.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Миколаївській області.

"Сьогодні за процесуальної підтримки місцевої прокуратури зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні шести злочинів за ч. 2 ст. 126 КК України "Побої й мордування", за які підозрюваній загрожує покарання від обмеження до позбавлення волі на строк до п’яти років", - йдеться у повідомленні.

Про те, що 30-річна працівниця дитсадка знущається з дітей, розповіли батьки вихованців закладу. Так, до управління у справах дітей Первомайської міської ради надійшло колективне звернення від батьків старшої групи з скаргою на жінку. Правоохоронці почали перевірку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

дитячий садок
дитячий садок

Зазначається, що під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські провели ряд необхідних заходів, направлених на доведення чи спростуванні вини виховательки. Зокрема, про знущання розповіли шість п’ятирічних малюків, серед яких одна дівчинка та п’ять хлопчиків. Слідчі дії продовжуються.

Нагадаємо, пенсіонерка довела до сліз всю Україну, історія, від якої щемить серце: "Плакала, дивлячись на продукти".

Як повідомляв портал Знай.uа, бійцям ЗСУ активно надсилають пропагандистські листи: "Приходить, маскуючись під Київстар".

Також портал Знай.uа писав, що дітки з усього світу простягнули руку допомоги тяжкохворій Заворотнюк, до сліз: "Молимося за вас, так само, як ви за нас".