Перехід на зимовий час
Перехід на зимовий час

Перехід на зимовий час 2019: українцям сказали, як не довести себе до депресії

Жовтень 2019 року стрімко наближається до свого завершення, а це означає, що в ніч з 26 на 27 жовтня о 4 ранку стрілки годинників в Україні перевели на годину назад. В 2019 році перехід з літнього на зимовий час для українців традиційно припадає на вихідні - в ніч з суботи на неділю.

Володимир Зеленський на Донбасі
Володимир Зеленський на Донбасі

Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, а саме, побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував у районі позицій українських військових. Зеленський поділився своїми враженнями про поїздку. Про це український президент написав на особистих сторінках в соціальних мережах.

Просто в небі над Дніпром сталася пекельна НП: у переповненого літака відмовив двигун

У пасажирського літака, що слідував рейсом "Бориспіль – Дніпро" відмовив один з двигунів. В той час на борту лайнера перебували 45 пасажирів. Інцидент стався в суботу, 26 жовтня, повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

лікарня
лікарня

В Україні зафіксували новий випадок дифтерії

В Україні вперше за десять років зафіксували випадки дифтерії. Так, на Закарпатті виявили аж 15 студентів, які мають цю інфекцію, а в Києві на дифтерію захворів один школяр. Ще один випадок захворювання виявили в Тернопільській області.

Кого серед "євробляхерів" почнуть штрафувати: деталі нового закону

Володимир Зеленський, президент України, підписав закон, який дозволяє відстрочити штрафи для "євробляхерів", однак, це торкнеться не всіх власників авто на єврономерах.