У столиці України знову проявилася страшна хвороба. Цього разу на дифтерію захворіла доросла жінка. Наразі їй ввели останню в наявності сироватку. Про таке розповів колишній керівник Головної санітарно-епідеміологічної служби України та голова громадської організації Інститут громадського здоров'я Святослав Протас.

За словами чоловіка, наразі зафіксовано черговий випадок дифтерії у столиці.

"Жінка 35 років поступила в Жовтневу лікарню з діагнозом "дифтерія". Їй ввели останню наявну сироватку. Наразі в столиці більше немає сироватки", - каже Протас.

Також він додав, що на даний час лікарі обстежують трьох дітей хворої.

Нагадаємо, що цими днями на Позняках лікарі зафіксували перший випадок дифтерії та ввели карантин. Хворим виявися учень однієї зі шкіл.

Відзначимо, що в Україні виявили спалах дифтерії, проти якої майже немає ліків: як вберегтися

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, спалах дифтерії в Україні: лікарі почали панікувати через останні новини, "летальність - 90%"

Також Знай.ua писав про те, що киян атакував грип: де безкоштовно зробити щеплення і що радять медики