В ОПУ повідомили про здешевлення електроенергії на ринку "на добу вперед". Очікується, що рахунки за світло зменшаться для шкіл, лікарень, дитячих садків, університетів, військових частин, бізнесу, водоканалів та інших. Про це зазначається на Facebook-сторінці Офісу президента.

"останнім часом ми спостерігаємо зниження ціни на електричну енергію на ринку "на добу вперед". Електроенергія за два місяці подешевшала майже на 14%, або більш ніж на 20 копійок. Як результат - рахунки за електроенергію для шкіл, лікарень, дитячих садків, університетів, військових частин будуть меншими. Ми зекономимо кошти українських платників податків. Більш дешевої електроенергія буде для малого, середнього, великого бізнесу, для водоканалів, електротранспорту та інших комунальних підприємств", - йдеться в повідомленні.

Також у Зеленського відзначили, що собівартість товарів і послуг цих підприємств безпосередньо впливає на ціни і тарифи для всіх українців.

"Розвиток конкуренції є запорукою ефективного ринку, а збільшення пропозиції стимулює виробників до зниження вартості. Від конкуренції виграє кожен український споживач і українська економіка в цілому!" - додали в ОПУ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як працює конкуренція на ринку електричної енергії? Останнім часом ми спостерігаємо зниження ціни на електричну енергію...

Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 28 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський передбачив Україні світ на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.иа Зеленський запропонував зміни до бюджету на 2020 рік.

Також портал Знай.иа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського Золотом.