Погода на початок робочого тижня в Україні все більше буде холоднішати. Про це повідомляє Укридрометцетр.

У вівторок, 29 жовтня, дощі прогнозуються не лише на заході країни, але також і в центрі, і частково на сході, а саме в Харківській області. По всій території України похолодає – на заході температура повітря очікується +9…+11 градусів за Цельсієм, в центрі країни стовпчики термометрів покажуть +10…+13 градусів, у північних областях буде +8…+10 градусів тепла, у східних температура очікується +10…+14 градусів, а на півдні країни стовпчики термометрів будуть маневрувати між +12…+16 градусів тепла.

У середу, 30 жовтня, слід очікувати опадів по всій центральній, східній і південній територіях України. До того ж, у Київській та Житомирській областях вночі прогнозується дощ з мокрим снігом. На заході буде сухо, однак холодно. Денна температура повітря очікується +6…+8 градусів за Цельсієм. У центрі і на сході вдень прогнозується +7…+10 градусів тепла, у північних областях буде +4…+6 градусів, а в південних регіонах країни очікується від +8 до +13 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.