Несподіваний небезпечний інцидент в окупованому путінськими головорізами Криму не на жарт перелякав місцевих жителів. Кадри, які свідчать про це опублікував в мережі блогер Олександр Горний, який підтримує анексію півострова.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Политека".

Так, у анексованій Феодосії, де раніше в Чорне море впадав каналізаційний стік, окупанти почали зливати перероблені виноматеріали.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Молочна ріка, кисільні береги це вже не те. Феодосія запускає новий бренд-Багряні ріки! Знято вчора (неділя) о 12 годині дня, стоїть винний сморід. Судячи з усього, якийсь винзавод (цікаво який, в межах Феодосії є тільки один) злив у лівньовку виноматеріали. Чекаємо на заяву, що це після дощу екологічна чиста водиця з травками", - заявив проросійський блогер.

Горний також зазначив, що вчора увечері, 28 жовтня, окупанти замість фіолетової рідини в море знову стали скидувати нечистоти.

Нагадаємо, у Путіна розповіли про повернення Криму Україні: "Швидкий і реальний метод".

Як повідомляв Знай.uа у Путіна заговорили про повернення Криму Україні: "Швидкий метод".

Знай.uа писав, повторив сумну долю Сенцова: родина чекає франковчанина з полону Путіна, з'явилася надія.