Погода в Україні в останні числа жовтня прогнозується з серйозними похолоданнями, які супроводжуватимуться дощами, снігопадом і посиленням вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 30 жовтня, схід, південь і центр України захоплять дощі і, хоча в центрі, на заході і півночі країни буде видно сонце, - воно все-таки не захистить Київську і Житомирську область від першого мокрого снігопаду в нічний час. Нічна температура повітря опуститься до нуля в центральних областях і стане мінусовій на заході. Вдень температура повітря по Україні прогнозується +4...+6 градусів тепла.

У четвер, 31 жовтня, оманливе сонце буде виглядати з-за хмар по всій Україні, однак не буде захищати від похолодання. Температура повітря продовжить знижуватися до нічних -1...-4 градусів за Цельсієм. При цьому на сході і півдні буде трохи тепліше, а саме від +7 до +9 градусів. Однак ніяких істотних опадів не передвіщається, лише зрідка може капати дощ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.