Кабінет міністрів ухвалив важливе рішення щодо субсидій для українців.

Так, уряд прийняв постанову, згідно з якою планується підвищення плати за житлово-комунальні послуги з 15 до 20% та зменшення обсягу субсидій у наступному році. Щоправда, прем'єр Гончарук запевняє, що оплата за комуналку не перевищить 15 % від доходів населення.

Субсидія
Субсидія

Варто відзначити, що розрахунок субсидій залишиться колишнім: чим менший дохід, тим більше субсидія. Однак, у Кабміні вирішили знизити суму виплат субсидій на 8 млрд. грн. у держбюджеті-2020. Крім того, перевірка субсидіантів стане набагато жорсткішою.

Нагадаємо, в Україні зафіксували вже 20 випадків захворювання дифтерією. П'ять випадків підтверджено лабораторно в Луганській, Хмельницькій, Закарпатській, Тернопільській та Київській областях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у другому читанні Верховна Рада підтримала законопроект №0938. У ньому зазначено право на зміну по-батькові.

Також портал Знай.ua писав, українським водіям вводять штрафи за неналежну поведінку.