Відтепер за перевезення дитини без автокрісла каратимуть штрафами. Відповідний законопроект підтримали 332 депутати у другому читані. Про це йдеться на сайті ВР.

Як відзначається, народні обранці ухвалили закон, який передбачає накладання штрафу на водіїв, що перевозять дітей віком до 12 років і зростом до 145 сантиметрів у машині без використання спеціальних засобів, які фіксують дитину пасками безпеки.

Відтак, за порушення правил перевезення дітей, водій отримує штраф у розмірі 30 неоподаткованих мінімумів, а це наразі 510 гривень. За повторного порушення штраф сягатиме 850 гривень.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua в Україні стартує нова система субсидій.

Також портал Знай.ua писав, влада оголосила про стрімкому зростанні економіки в 2020 році.