"Виділимо": в НАТО зробили гучну заяву щодо України

Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг зробив гучну заяву. Так, він розповів, що президент України Володимир Зеленський домовився з НАТО про допомогу в сумі 40 мільйонів євро. Про таке стало відомо після засідання комісії "Україна - НАТО", яке відбулося в Києві.

В НАТО зробили гучну заяву щодо Донбасу
В НАТО зробили гучну заяву щодо Донбасу

Незаконне збагачення в Україні: Рада ухвалила довгоочікуваний закон Зеленського

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

31 жовтня Верховна Рада України схвалила закон українського президента Володимира Зеленського про відповідальність за незаконне збагачення.

За відповідне рішення проголосували 259 парламентаріїв. Законопроект повертає кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Верховна Рада
Верховна Рада

У США почався імпічмент Трампа

Нижня палата Конгресу США почала процедуру імпічменту президента Дональда Трампа. За рішення проголосувало 232 депутати, проти - 186.

Проти резолюції про імпічмент проголосували всі представники Республіканської партії США і лише двоє представників Демократичної.

фото Getty Images
Дональд Трамп, президент США \\ фото Getty Images

Яременко не найвелелюбніший: якими пікантними скандалами відзначилися нардепи у новій Раді

Нещодавно мережу буквально підірвало інтимне листування депутата від "Слуги народу" Богдана Яременка, який прямо на засіданні ВР замовляв повію. Якими гучними скандалами відзначилися інші парламентарії?

Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″
Богдан Яременко в ефірі ток-шоу ″Право на владу″

Арахамія розповів, як "слуги народу" покарають скандального Яременка: приготував три способи

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що скандальний Богдан Яременко, який потрапив у секс-скандал у парламенті, повинен залишити посаду глави комітету Верховної Ради з зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Він підкреслив, що фракція ще не обговорювала питання щодо Яременка та його листування з повією. Арахамія пообіцяв, що незабаром обов'язково це станеться.