У Тернополі Зеленському влаштували "коридор ганьби"

У Тернополі президента Володимира Зеленського зустріли пікетом та вигуками "Ганьба!". Представники штабу спротиву капітуляції влаштували гаранту своєрідний "коридор ганьби".

1 листопада Володимир Зеленський прибув у Тернопіль для представлення нового очільника обласної державної адміністрації Ігора Сопеля.

В приміщенні ОДА перед поданням нового глави обласної держадміністрації 200 людей із штабу спротиву капітуляції зустріли Зеленського вигуками "Ганьба!", "Ні капітуляції" та свистіли.

В Тернополі так :) Відео Новини Тернополя Реально

Geplaatst door Roman Pelekh op Vrijdag 1 november 2019

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) завело справу на мера Києва Віталія Кличка. Сталося це на вимогу Вищого антикорупційного суду, пише РБК-Україна.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як відзначається, НАБУ на виконання постанови Вищого антикорупційного суду від 2 жовтня 2019 внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відтак, станом на 31 жовтня триває досудове розслідування в зазначеному виробництві.

В Золотому завершилося розведення сил

У Золотому-4 на Луганщині завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін.

Цю інформацію повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил. Інформацію про завершення розведення сил підтвердили представники ОБСЄ.

Скандальний Яременко написав заяву про відставку, але є одне але

Депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко після гучного секс-скандалу написав заяву про відставку з поста голови парламентського комітету. Ну чи напише дуже скоро. Судячи з останньому посту в Facebook, народний обранець сам наразі не вирішив, що робити.

Радуцький проговорився про секретні конверти для "слуг народу"

Депутат від фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький підтвердив факт існування листування про доплати в конвертах для депутатів владної фракції, яку раніше опублікував Telegram-канал "Джокер".

Депутат у листуванні зазначив, що для народних обранців було б достатньо "білими" отримувати 4 тис. доларів. Він нагадав, що говорив про це ще до того, як став депутатом.