В українській столиці в одному з нічних клубів сталася кривава трагедія. З'явилася інформація, що співробітник розважального закладу вбив відпочиваючого.

Так, у київському розважальному комплексі іноземець, який був співробітником установи, побив до смерті 25-річного жителя української столиці. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Новини країни+".

Фото головного підозрюваного

За інформацією копів, хлопець відпочивав у нічному клубі, де у нього стався конфлікт з охороною. На вулиці словесна перепалка переросла на бійку. Хлопець отримав травму голови, яка виявилася не сумісною з життям. Також у правоохоронних органах заявили, що 23-річного співробітника закладу вже затримано.

До поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в розважальному комплексі Голосіївського району побили його 25-річного брата, якого у важкому стані госпіталізували. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу. За словами начальника Голосіївського управління Нацполіції Олега Волошина, правоохоронці опитали свідків правопорушення та вивчили прилеглу територію і відео з камер спостереження.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, палять шини, б'ються і стріляють: на Чернігівщині активісти влаштували справжнє пекло "сліпим" поліцейським.

Як повідомляв Знай.uа підлітка жорстоко закатували в Прилуках, придумавши банальну відмовку: поліцейський відділ у вогні, народний гнів потрапив на відео.

Знай.uа писав, скандал в одеському притулку "Світанок" набирає обертів: підозрювані у знущаннях над дітьми охоронці "розродилися" поясненнями.