Стало відомо, що в українській столиці водій автобуса під номером 63 нецензурно висловився в бік пасажирів, а також відмовився зупинятися на належній зупинці, незважаючи на прохання. Про це повідомив користувач у пабліку "Транспорт Києва" в соціальній мережі Facebook.

Так, двоє літніх людей попросили зупинити громадський транспорт на легальній зупинці на вулиці Тепловозній. Водій автобуса не захотів зупинятися, а на протести пасажирів, які знаходилися в салоні, відповів матірною лайкою.

Також користувач мережі запропонувала керівництву транспортного підприємства вжити заходів та провести виховну роботу.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Героїв Сталінграда в маршрутки "Богдан" відвалилися задні колеса, коли вона рухалася по дорозі з переповненим людьми салоном.

Як повідомляв портал Знай.ua, київських школярів з грудня цього року чекає транспортний ноу-хау - їм почнуть масово видавати електронні учнівські квитки, замовити які можна буде з наступного тижня листопада через додаток Kyiv Smart City.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві з 1 листопада змінюються правила вуличного руху. Зокрема, вводиться "зимовий" обмеження швидкості пересування вулицями міста до 50 км/год.