Практично у всіх областях України на початку листопада вже почався опалювальний сезон і з'явилося тепло в будинках. Температура за вікном коливається: українці вже встигли відчути сильне похолодання, а в деяких областях вночі вдарили морози.

У Херсоні поки що виникли труднощі з початком опалювального сезону. Херсонська ТЕЦ повідомила, що запуск тепла в будинки відклали до 8 листопада, цю ж інформацію підтвердили і в мерії Херсона, повідомляє портал "Типовий Херсон".

4 листопада, в понеділок, у школярів осінні канікули закінчаться, і їм доведеться повернутися до школи, які досі не опалюються. Користувач Facebook Ярослав Мазуркечив, житель Херсона, написав, що в школах скоротять уроки, бо тепла в приміщеннях немає.

Скріншот листування

Він опублікував, імовірно, скріншот листування з чату батьків класу в месенджері. У повідомленні сказано, що опалення в школі так і не дали, тому учні можуть приходити не в формі, а уроки будуть скорочені - по 35 хвилин.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі з іронією відреагували на події, деякі були обурені тим, що відбувається:

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Нагадаємо, раніше десятки будинків у Києві ризикують залишитися без опалення: у КМДА назвали причини.

Також Знай.uа писав, що листопад, а опалення не видно: в мережі українці висміяли ситуацію з відсутністю тепла в будинках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Україні підвищаться тарифи на опалення: скільки доведеться викласти кожному.