Регіна Драч, 75-річна жінка з Львівської області, стала обличчям рекламної кампанії львівського торгово-розважального центру. Драч прожила все життя в місті Турка, Львівська область, а у 75 років вирішила повернути все на 180 градусів і стати моделлю.

"Це все завдяки моїй невістці, їй в голову прийшла така, на перший погляд, нереальна ідея, але я дуже задоволена. Я не звикла сидіти на місці, і для мене такий досвід дуже цікавий", - розповіла Драч в інтерв'ю.

Рекламна кампанія з Регіною Драч

Невістка жінки - Галина, у серпні 2019 року побачила пост знайомого фотографа в Facebook, він набирав моделей для знімання в рекламі у Львові, яким за 60. Галина відправила заявку з кандидатурою Регіни, і вона пройшла конкурс.

Зв'язалися з Галиною через місяць, запросили на знімання Регіну і повідомили, що головна умова - це яскравий манікюр і сивина. Галина розповідає: "Ось тут-то і виникли проблеми - по-перше, в маленькій Турці, де всього одна перукарня, важко знайти лак для нігтів кольору фуксії, м'яти або дико рожевий, по-друге, пані Регіна дуже коротко стрижеться і фарбує волосся в чорний колір. Але ми вийшли із ситуації - довелося надіти перуку, а лак для манікюру з труднощами, але все-таки знайшли".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Рекламна кампанія з Регіною Драч

Регіна Драч отримала колосальний заряд позитивної енергії від знімання, трималася вільно і не соромилася об'єктивів камер. Після фотосесії знімки з Регіною з'явилися по всьому Львову. Галина поділилася тим, що сім'я дуже пишається Регіною, особливо - її чоловік: "Наш дідусь дуже задоволений, коли бачить автобус, на якому портрет його дружини. Каже: "Ось моя Регіна поїхала".

Сама ж Регіна Драч прийшла в захват від роботи фотомоделлю, і їй би хотілося спробувати себе в цьому амплуа ще.

Рекламна кампанія з Регіною Драч

Регіна розповідає, що любила в дитинстві займатися спортом: "Улюблені заняття взимку були катання на лижах, ковзанах по замерзлій річці. А влітку не відмовлялася з хлопцями і в футбол поганяти". Однак, після травми Регіні довелося відмовитися від спорту. Ніяких дієт вона не дотримується, Регіна говорить: "Я завжди їм усе, що хочу, звичайно, не зловживаю жирною їжею, солодким, але і не відмовляю собі в шматочку чого-небудь смачненького, якщо хочеться".

Регіна Драч на зйомках

В даний момент Регіна Драч проживає у Львові з чоловіком, їх забрали син з дочкою. Їм найняли окрему квартиру. Регіна поділилася тим, що обожнює подорожувати з родиною: "Завдяки їм ми вже об'їздили півсвіту. Були і в Сінгапурі, і в Таїланді, в Дубаї, Домінікані, двічі в Греції. Перший раз я дуже боялася летіти, а внучка взяла за руку і каже: "Не бійся, бабуся, я буду тебе весь час тримати, це не страшно". Взагалі треба кожен день радіти життю і тому дню, який настає. І тоді все в житті буде добре".

Нагадаємо, раніше адміністрацію Мальського у Львові спіткала біда, що "ледь не на голову": кадри в кроці від катастрофи.

Також Знай.uа писав, що Львів огорне безпросвітний туман: синоптики поставили хрест на надіях про теплу погоду в листопаді.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Львові спростять життя молодим батькам, що відомо про ноу-хау.