В Україні відновили формулу оплати за комуналку

Українці будуть платити на 15-20% більше за житлово-комунальні послуги, у той же час обсяг субсидій зменшать. Відповідну постанову прийняв Кабінет Міністрів України і набуде чинності вже з 2020 року. На підвищення цін на комуналку відреагував президент України Володимир Зеленський.

Зеленський заявив, що Кабмін повинен вжити заходів, щоб зростання цін не відбулося. Інакше, за словами президента, уряд буде розпущено Після збільшення тарифів, комунальні платежі стали основним навантаженням на гаманці жителів України.

Ківа зізнався для чого хотів "відрізати голову" незнайомцю

Нардеп фракції "Опозиційна платформа - за життя" Ілля Ківа пояснив своє різке висловлювання після гучного скандалу, в якому він погрожував незнайомій людині відрізати голову. Даний інцидент здивував всіх українців.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У свою чергу на своїй сторінці в Facebook Ківа заявив, що "минулого тижня за мною бігала група провокаторів", за якими нібито стоїть активіст з Одеси Сергій Стерненко. З приводу цього інциденту нардеп вже звернувся в Національну поліцію.

Подруга Порошенко йде з Верховної Ради

Найближча соратниця екс-президента Петра Порошенка вирішила розпрощатися з Верховною Радою і навіть написала відповідну заяву. Про це повідомляє Рoliteka.

Так, Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень народного депутата, оскільки її підкосило здоров'я. Соратниця екс-президента буде працювати тільки на найближчому пленарному тижні.

"Бійка" Богдана з Бакановым, що відомо

У мережі з'явилася інформація, що між головою Офісу президента України Андрієм Богданом і керівником СБУ Іваном Бакановим сталася бійка. Однак відомий український журналіст Юрій Бутусов спростував це.

В Офисе президента идет борьба за СБУ. Баканов намерен уволить Бухарева, Бухарев: "Мне ничего не известно об увольнении"...

Geplaatst door Юрий Бутусов op Zondag 3 november 2019

"За даними джерел Цензор.Ні, цього тижня відбулася нарада у ВП по питанню ефективності дій СБУ за участю самого президента – але бійок не було. Була нарада з питання ефективності роботи Головного слідчого управління СБУ, по ходу якого були різкі оцінки, але голос не підвищувався, спільного рішення ніхто не прийняв", йдеться у повідомленні.

Українським школярам скоротили уроки з-за холодів

Практично у всіх областях України на початку листопада вже почався опалювальний сезон і з'явилося тепло в будинках. Температура за вікном коливається: українці вже встигли відчути сильне похолодання, а в деяких областях вночі вдарили морози.

У Херсоні поки що виникли труднощі з початком опалювального сезону. Херсонська ТЕЦ повідомила, що запуск тепла в будинку відклали до 8 листопада, ці ж інформацію підтвердили і в мерії Херсона, повідомляє портал "Типовий Херсон".