24-річна Амбер Люк, залежна від татуюваннь, захотіла зробити блакитні очі. Протягом трьох тижнів після болючої процедури, щоб її очі були блакитними, вона залишалась сліпою.

Дівчина живе у Австралії, Новий Південний Уельс. Вона витратила 13901 фунт на шалену трансформацію, розбивши язик, розтягнувши мочки вух та інші "модифікації". На тілі дівчини 200 татуювань, наповнювачі губ та щок та імплантати вушних шипів, проте татуювання очей було найболючішим з усіх.

Жінка за татуюванням очей

Пані Люк, яка називає себе "Білим драконом із блакитними очима", сказала, що важко розповісти те, що вона відчувала, змінюючи своє тіло.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я навіть не можу почати описувати вам почуття", - каже дівчина.

"Найкраще, можна пояснити - як тільки очне яблуко було пронизане чорнилом, відчувалося, що художник-татуювач схопив 10 частинок скла і потер його мені в очі. Це траплялося чотири рази на око, це було досить жорстоко. На жаль, мій художник заглибився в моє очне яблуко", - додала дівчина, яка була змушена довго відходити від страшної процедури.

Вона додала, що процедура не викликає сліпоти, якщо її виконати правильно, повідомляє Mail Online.

Жінка з татуюванням

Випробування змусило австралійку зазнати подальших екстремальних модифікацій тіла, хоча вона планує продовжувати отримувати татуювання до тих пір, поки не буде повністю покрита. Мама пані Люк розплакалася, дізнавшись пропроблеми. Мама сказала, що дуже засмучена, що її дочка ризикує, проте вона визнала, що нічого не може зробити, щоб стримати її.

Нагадаємо, смертельний фатум Патріка Свейзі: як зірка "Брудних танців" програв боротьбу з онкологією.

Як повідомляв Знай.uа, пішла з життя всесвітньо відома франко-швейцарська співачка і актриса Марі Лефоре.

Також Знай.uа писав, що відомому акторові Олександру Семчеву стало зле у власному будинку.