Погода в Україні на початку нового робочого тижня прогнозується досить теплою завдяки атмосферного фронту, який прийшов з півдня. На більшій частині країни буде сухо, однак місцями пройдуть затяжні дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у вівторок, 5 листопада, в Україні похолодає на пару градусів. У деяких регіонах заходу і на сході країни очікуються опади. На решті частини України ніяких дощів не прогнозується і буде сонячно. На сході ймовірно невелике зниження денної температури повітря до +14 градусів тепла.

Укргідрометцентр

У середу, 6 листопада, в країні денна температура повітря буде становити +14…+18 градусів тепла. Опади очікуються на заході України і частини центральних областей. На решті ж території буде сухо і досить сонячно.

Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.